Felnőttbarát

Jellemző a vendégházakban, a gyermekzsivaly. Mi gyermekeket csak 12 éves kor felett fogadunk , szeretnénk ha a nyugodt pihenést és romantikázást kedvelő párok vagy üzletemberek szállnának meg nálunk. Így ha ellátogat hozzánk akkor főleg pihenésüket töltő vagy üzleti úton lévő felnőtt vendégekkel fog találkozni.

Mivel kedvezünk felnőtt vendégeinknek?

  • Nem fogadunk 12 éves nél fiatalabb gyermekeket szállóvendégként.

  • Jacuzzink, kertünk így garantáltan mentes a zajongó gyermekektől, hiszen a belépés is csak 12 éves kor felett engedélyezett

  • Játékainkat sportlehetőségeinket felnőtteknek alkalmas módon válogattuk.

  • Nálunk nincs játszóház, gyermekmedence, szervezett programok gyermekeknek

  • Nincsen semmilyen gyermekkedvezmény .

  • Nincsenek gyermek vagy bababarát szolgáltatásaink

 

Miért lettünk felnőttbarát vendégház ?
Nem, nem azért mert nem kedveljük a gyermekeket. Sokkal inkább azért mert nem tudjuk a kisgyermekes családokat külön igényeiknek megfelelően kiszolgálni. Már az első évek tapasztalata megmutatta nekünk, hogy a kisgyermekes családok igényei eltérnek a pihenni szándékozó vendégeinkétől.

Helyhiány miatt ezt nem lehetett elkülöníteni, gyermekeknek való speciális szolgáltatásokat, játszószobát, gyermekpancsolót stb. Így aztán a gyermekek unatkoztak, zajongtak és zavarták a többi felnőtt vendéget. Sokszor a szülők sem megfelelően kezelték ezeket a helyzeteket.

Időközben nyilvánvalóvá vált, hogy a környékünk kitűnő lehetőség párok részére, akik kettesben szeretnének tölteni néhány romantikus napot. Akár szülőkről vagy nagyszülőkről van szó, ők sem szívesen hallgatták más gyermekének zajongását. Így arra jutottunk, hogy 2017 februárjától csak 12 éves vagy annál idősebb vendégeket fogadunk.

Így felnőtt vendégeinknek még inkább garantálni tudjuk a a zavartalan pihenést.

Jelen foglalási politikánkat 2017. februárjában vezettük be. Ha Ön mégis gyermekkel találkozik a tartózkodása során az korábbi foglalás miatt 2017 júliusában lehetséges.

Vendégkörünk így  felnőttekből áll akik nagyra értékelik a nyugalmas pihenést. Sok olyan pár is nálunk tölt
i pihenését akiknek vannak gyermekeik, de néha szeretnének kettesben elszabadulni valahová.